God i en kold tid...
1½ l. hønseboullion
100 g. brune ris
2 gulerødder i tynde stave
2 stilke bladselleri
25 g. smør
400 g. kullingefileter i tern
1 fed fint hakket hvidløg
1 spsk. karry
200 g. champignon i skiver
1 porre i ringe
½ tsk. salt
1/4 tsk. cayennepeber
2½ dl. kærnemælk
1 tsk. grofthakket korianderblade
Bring boullionen i kog og kog risene. Når risene er næsten møre tilsættes gulerødder og selleri. Lad suppen koge ved svag varme i 5 min.
Smelt imens halvdelen af smøret i en pande og steg kødet indtil det har fået farve. Tilsæt hvidløg og karry og sted yderlig i ca. 1 min. Kom kødet i gryden med suppen. Kom resten af smøret i panden og steg champignonerne til de er gyldne. Tilsæt porreskiver og steg videre i ca. 1 min. Kom grøntsagerne i suppen. Tilsæt salt ogcayenne peber og lad suppen koge i ca. 5 min. Rør kærnemælk og koriander i suppen lige inden servering.
Serveres med flutes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar