torsdag den 26. august 2010

Hjemmelavet pizza

Til én bradepande

Dej
15 g. gær
2 dl. lunken vand
1 tsk. salt
2 spsk. olie
500 g. mel

Rør gæret ud i den lunkne vand. Tilsæt salt, olie og mel (gem lidt til senere) og ælt sammen. Dejen dækkes til og stilles 6 timer i køleskabet.

Tomatsovs
2 mellemstore løg
1 ds. flåede tomater
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. salt
½ tsk. peber

Svits løgene i lidt smør. Tilsæt tomater, oregano, salt og peber. Kog blandingen ved jovn varme i 20 min - det skal være "tørt"

Fyld
- alt efter hvad man er til, her er brug
Skinke
Ananas
Artiskok (på glas)
Champignon

Pizzaen bages ved 200 grader i ca. 20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar