Koteletter i fad (4 personer)
4 koteletter
1 spsk. olie
50 g. revet ost
1 pakke champignon
Selleriblade
2 løg
2 gulerødder
2 røde peberfrugter
Timian
Paprika
Persille
Sovs
2 fede hvidløg
1 tsk tomatpuré
3 dl. mælk
4 dl. vand
1 tsk. kalveboullion
Majsstivelse
Salt
Peber
Rens og skær grøntsagerne ud. Fordel dem i et ildfast fad og vend dem med olie, salt, peber + krydderier. Steges ved 200 grader i ca. 30 min. Pisk ingredienserne til sovsen sammen, og hæld den over grøntsagerne - steges yderligere i 15 min.
Kryder koteletterne med salt og peber og brun dem på panden. Læg dem på grøntsagerne, drys med ost og steg retten færdig i 15 min.
Drys persille hen over retten.
Serveres med ris til.
Broccolisalat
1 bund broccoli
1 rødløg
1½ dl. rosiner
1½ dl. solsikkekerner
1½ dl. creme fraiche
½ dl. sukker
4 tsk. rødvinseddike
Groft salt
Det hele blandes - broccolien tilsættes til sidst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar