onsdag den 25. august 2010

Pakker med kalkun og grøntsager samt lynstegte grøntsager

Kalkunpakker
Kalkunkødet brunes på panden, derefter lægges det på et stykke staniol med lidt olie på. Drys nu med salt og peber, hvorefter der kommes grøntsager på efter eget valg (f.eks. løgringe og gulerødder)
Pakkerne kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time

Lynstegte grøntsager (4 personer)
1 spsk. sesam
2 forårsløg
250 g. broccoli
2 peberfrugter
150 g. champignon
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
2 spsk. friskrevet ingefær
50 g. oliven
1 spsk. sojasauce
1 spsk. honning
1 spsk. sød chilisauce

Sesamfrøene ristes gylden i ovnens grill. Broccolien brækkes i små buketter. Peberfrugten skæres i strimler og svampene halveres.
Panden varmes op med olie. Hvidløg, ingefær og forårsløg kommes på og steges 1 min. ved middelvarme. Derefter tilsættes broccoli, peberfrugt, champignon samt oliven og det hele steges videre i et par minutter.
Sojasaucen, honning og chilisaucen hældes over grøntsagerne, og det hele vendes rundt.
Drys sesamfrø over.

Retten blev serveret med hasselback kartofler og grøn peberssauce

Ingen kommentarer:

Send en kommentar