torsdag den 26. august 2010

Krydret mørbrad

2 svinemørbrad (ca. 700 g.)
25 g. smør
1½ tsk. karry
2 dl. vand
1 tsk groft salt
1 tsk stødt koriander

Puds mørbraderne for sener og hinder. Smelt smøret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Brun mørdradene i smøret ca. 4 min. på hver side. Tilsæt vand, salt og koriander. Steg mørbradene ved svag vame og under låg i ca. 10 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Sauce
1 tsk. maizena
1½ dl. creme fraiche
2 tsk. kinesisk soja
2 spsk. syltet ingefær, hakket
2 tsk. ingefær lage
½ dl. friskpresset appelsinsaft
200 g. friske bønnespirer
1 squash i tændstikketynde stave

Rør maizena sammen med creme fraiche og soja. Tilsæt ingefær, ingefærlage, appelsinsaft og creme fraiche-blandingen til skyen fra mørbradene. Kog saucen godt igennem. Vend bønnespirer og squashsave i saucen og varm det igennem. Smag til.

Skær mørbradene i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen ved.
Retten serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar