fredag den 27. august 2010

Passionscheesecake

Bund
200 g. digestivekiks
100 g. blød smør

Smuldr kiksene og bland dem med smørret. Tryk massen ned i bunden af en springform (23 cm. i diameter). Stilles i køleskabet i 30 min.

Fyld
4 dl. creme fraiche
2 æg
½ dl. sukker
½ spsk. vaniliesukker
5 passionsfrugter

Pisk creme fraiche, æg, sukker og vaniliesukker i en skål. Halver passionsfrugterne og tag frugtkødet ud og bland det i skålen. Hæld massen på bunden i springformen og bag den i ca. 30 min.
Stil cheesecaken på en rist og lad den køle af. Derefter stilles den i køleskabet i ca. 2 timer.

Pynt
1 dl. piskefløde
1 passionsfrugt

Pisk fløden og smør det på kagen. Pynt med frugtkødet fra passionsfrugten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar