6 personer
1 kg. hakket kalv og flæsk
2 spsk. hvedemel
½ spsk. groft salt
Friskkværnet peber
2 små æg (eller 1 stort)
1-2 fede hvidløg (presset)
1-1½ dl. mælk
100 g. feta
1 stort bundt purløg
Rør kødet med mel, salt og peber. Rør æggene i og tilsæt mælk til det bliver en fast fars. Snit purløgene og vend halvdelen i farsen. Bred farsen ud til en firkant på ca. 30x25 cm. på et stykke bagepapir på en plade. Smuldr fetaosten over og drys med resten af purløg. Brug papiret til at rulle farsen til en lang pølse. Luk enderne så osten ikke løber ud. Farsen ligger med sammenfoldningen nedad på papiret.
Bag den midt i ovnen ved 200 grader i 45 min. Lad den trække i 10 min. inden den skæres i skiver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar