torsdag den 26. august 2010

Pasta med kylling og feta, med dertilhørende tomatsalat

Pasta med kylling og feta
450 g. kyllingebryst i strimler
6 snittede forårsløg
225 g. feta i tern
4 spsk. purløg, klippet
Salt
Peber
Pasta (rør)

Svits og steg kylling på panden, til den er gennemstegt. Tilsæt forårsløg og steg videre i 2 min. Vend feta i og halvdelen af purløget. Krydr med salt og peber.
Bring i mellemtiden pastaen i kog. Kyllingeblandingen hældes over den færdige pasta.

Tomatsalat
4-6 tomater
300 g. mozarella
2 avocadoer
ca. 10 basilikumblade
Olivenolie
Hvidvinseddike

Alt skæres i skiver og blandes. Lidt olivenolie og hvidvinseddike hældes over og blandes i. Krydr med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar