Cajun- krydret kyllingebryst med kartofler
4 personer, fedtfattig(18% fedt)
400g kyllingbryst
800g kartofler, skåret i tykke skiver
Marinade
1½dl kæremælk
1spsk brun farin
2 tsk tørret timian
2 tsk paprika
1 tsk tørret oregano
1 tsk sort peber
1tsk senneppulver
1 tsk salt
Bland kærnemælk, farin, timian, paprika, oregano, sennep og salt. Kom kartoflerne i en skål og hæld 3 spsk af marinaden over. Bland det godt og stil skålen til side. Læg kødet i resten af marinaden og lad det stå 15 min.
Opvarm ovnen til 200 grader. Spray et ildfast fad med olie. Tag kødet op af marinaden og kassèr marinaden. Læg kyllingbrysterne i fadet og anret kartofler omkring kødet.
Bag det i ca.35 min til kartoflerne er møre. Serveres straks med grøn salat eller Meretes fantastike rødkålssalat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar